Maximale productiviteit
in de 21e eeuw

Neem nu contact op met William Hummel als spreker voor uw seminar of organisatie

Hoe ga je van sleur naar maximale productiviteit?

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag de maximale productiviteit bereikt?

Die vraag stelde ik mezelf 6 jaar geleden? Want ik was me toch een amateur.

Er gingen weken en maanden aan me voorbij zonder dat ik echt verder kwam en keer op keer voelde ik de teleurstelling en kwam het schuldgevoel bij mij naar boven.

Welke stappen heb ik genomen die ervoor hebben gezorgd dat ik elke dag zo gefocust bent en door te focussen op maximale productiviteit? Het gevolg is namelijk dat ik nu veel meer vrije tijd dan eerder heb.

Eerder kreeg ik keer op keer mijn werk niet af en als ik dan wilde concentreren dan werd ik continu afgeleid. Ken je dat gevoel? Dat je moeite hebt met concentratie en niet weet wat nu de belangrijkste prioriteiten zijn? Of dat je to-do lijstje niet werkt (hint) omdat deze alleen maar langer wordt?

Het resultaat was dat ik onvoldaan naar huis ging en als ik dan thuis was dan had ik moeite om volledig van mijn ”thuis” te genieten. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd en dat ik niet de controle had over mijn eigen leven.

Dit noem ik niet leven maar overleven.

Ik wilde dit niet meer en daarom ben ik de afgelopen 13 jaar op zoek geweest en heb hiervoor de adviezen van de meest productieve mensen ter wereld bestudeerd en uitgetest.

Het slechte nieuws is: De structuur voor maximale productiviteit ontdekken was ontzettend complex.
Het goede nieuws is: Ik heb het ontzettend simpel gemaakt.
In deze training van 60 of 100 minuten krijg jij het antwoord op de volgende vragen:

Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens deze training.

Wat leer je tijdens deze training?

60 minuten | Ideaal voor seminars

100 minuten | Ideaal voor in-company

Over William Hummel

Na op zijn 20e succesvol te zijn geweest, faalde hij keihard en kwam hij in de schulden. Door duizenden uren ‘trial & error’, vol met beschamende, pijnlijke en ongemakkelijke momenten, ontdekte hij wat wél werkte.

Hoe heeft hij het gedaan?
Laten we het erop houden dat toen de meeste mensen televisie gingen kijken, hij een boek ging lezen en dat de volgende dag ging testen. Dit was een periode van 12 jaar dat bestond uit hard werken en keer op keer tegenslagen overwinnen. 

Zo kon hij een vrije levensstijl realiseren.

Neem nu contact op