Masterclass: Doelen stellen

Boek nu William Hummel als spreker voor uw seminar of organisatie

William Hummel, keynote speaker, author
William Hummel testimonials

Hoe bereik je keer op keer je doelen?​

Weken en maanden gingen er voorbij zonder dat ik ook maar iets verder kwam. Ik wilde wel mijn problemen oplossen maar ik wist niet hoe. Ik wist niet of datgene wat ik deed ook het slimste was om te doen en of dat mij de resultaten ging geven die ik graag wilde.

Want hoe bereik ik nu mijn jaardoelen in een paar maanden? Wat moet ik doen?

Deze vragen stelde ik mezelf 6 jaar geleden? Ik wilde weten wat ik moest doen en hoe ik dat zo goed mogelijk kon gaan doen.

Verandering was ook hard nodig want mijn leven was niet zoals ik wilde. Licht uitgedrukt.

Ik had een schuld van meer dan € 25.000,-, was verslaafd aan roken en dronk bijna elke dag. Daarnaast was ik werkloos en had ik een hele ongezonde levensstijl. Ook de stress en angst hielpen niet mee.

Hoe kan het dan dat ik dit allemaal in 3 jaar heb weten op te lossen?

Het antwoord hierop begint op mijn 18e. Toen begon ik met boeken lezen en ik ging de lessen hieruit in de praktijk toepassen. Het voordeel dat ik had was dat ik niet bang was om te falen. Dit leidde tot vele pijnlijke, ongemakkelijke en beschamende momenten. Dit heb ik 13 jaar lang gedaan. Tot op de dag van vandaag.

Tijdens die zoektocht heb ik de antwoorden gevonden. Ik heb de structuren en strategieën gevonden. Ik weet nu wat wel werkt omdat ik er duizenden uren aan heb besteed om dit, niet alleen uit te zoeken maar ook uit te testen.

Het resultaat is een systeem dat al honderden mensen heeft geholpen om op een slimme manier hard te gaan.

De reden dat mensen deze masterclass boeken is omdat er op een overzichtelijke manier gewerkt word, er is ruimte voor interactie en er word stap voor stap uitgelegd hoe je een slim plan maakt. Daarnaast worden de complexe strategieën ontzettend simpel gemaakt.

In deze masterclass van 2,5 uur krijg jij het antwoord op de volgende vragen:

Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens deze masterclass.

Wat leer je tijdens deze
masterclass van 3 uur?

Tijdens deze masterclass is er veel tijd vrij gemaakt om aan de slag te gaan met je eigen leven. Naast dat er theorie en praktijk word afgewisseld, zul je ook je voordeel kunnen doen met de kennis van de groep.

Stap voor stap word er uitgelegd hoe je van een plan in je hoofd naar het bereiken van jouw doelen gaat. Vervolgens ga je de stappen direct zelf uitwerken en zo ga je aan het einde van deze masterclass naar huis met een, door jezelf gemaakt actieplan.

Over William Hummel

Na op zijn 20e succesvol te zijn geweest, faalde hij keihard en kwam hij in de schulden. Door duizenden uren ‘trial & error’, vol met beschamende, pijnlijke en ongemakkelijke momenten, ontdekte hij wat wél werkte.

Hoe heeft hij het gedaan?
Laten we het erop houden dat toen de meeste mensen televisie gingen kijken, hij een boek ging lezen en dat de volgende dag ging testen. Dit was een periode van 12 jaar dat bestond uit hard werken en keer op keer tegenslagen overwinnen. 

Zo kon hij een vrije levensstijl realiseren.

Wat de klanten zeggen

De training zat goed in elkaar. Het was een goede combinatie tussen zakelijk en privé. Dit was prettig en zorgde ervoor dat ik de training over alle aspecten kan toepassen.
De masterclass had een praktische insteek en gaf me gerichte handvatten om direct mee aan de slag te gaan.
William's aanpak is grondig en zijn formats en vragen zijn erg praktisch. Het heeft me aangezet tot actie!

Neem nu contact op