De beste versie van jezelf

Boek nu William Hummel als spreker voor uw seminar of organisatie

William Hummel, keynote speaker, author
William Hummel testimonials

Hoe krijg je weer controle over je leven?

Als je in een situatie zit waarbij al het goede wat je had opgebouwd is verdwenen dan zijn er veel momenten dat je niet meer weet wat je moet doen.

De mensen met wie je eerder veel omging zijn opeens onbereikbaar en je moet dagelijks leven met de tegenslagen die op je pad komen. Tegenslagen zoals in de schulden komen, roken en drinken niet onder controle hebben, geleefd worden door de waan van de dag en uiteindelijk je bedrijf moeten sluiten.

Zo kom je in een situatie terecht waarbij je wel wil veranderen maar elke dag tegen jezelf moet vechten. Een situatie waarbij op tijd opstaan een uitdaging is. Niet genoeg geld hebben om gezond te kunnen eten. Niet de motivatie hebben om in beweging te komen. Geld moeten lenen van anderen om schulden te kunnen aflossen. Een situatie waarbij het overduidelijk is dat je in de problemen zit maar waarbij het overduidelijke nog steeds niet doordringt. Want je moet doen is toegeven dat je fout zit. Toegeven dat het niet goed met je gaat. Maar ja, wat zouden anderen daar van vinden?

Dit was mij situatie in 2013.

Hoe kan het dat je je hele leven hebt veranderd?

Op den duur ben je het zat. Mensen vragen mij wel eens of er dan 1 moment is geweest waarbij alles veranderde. Het antwoord is ”NEE”. Het was niet 1 moment waarbij alles veranderde. Er was wel 1 moment waarna ik heb gezegd: ”En nu is het genoeg!”.

Sinds dat moment zijn er keer op keer dieptepunten geweest die zoveel pijn deden dat ik wel moest veranderen en omdat mijn grens was bereikt had ik ook de motivatie om te veranderen. Op deze manier heb ik vrijwel alle gewoonten die ik wilde veranderd. Roken en drinken heb ik met 90% verminderd. Eerder ging ik geregeld om 06:00 naar bed, nu sta ik om 06:00 op. Eerder douchte ik zo warm mogelijk, nu zijn de laatste 4 minuten koud (hierdoor krijg je het vervolgens warm). Ook de schulden zijn verdwenen en inmiddels run ik een succesvol bedrijf.

Tijdens deze training ga je ontdekken hoe ik het heb gedaan en waarom het neerkomt op keuzes. Daarnaast leer ik je hoe keer op de keer de juiste keuzes kunt maken, zelfs als je er geen zin in hebt.

In deze training van 60 of 100 minuten krijg jij antwoord op de volgende vragen:

Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens deze training.

Wat leer je tijdens deze training?

60 minuten | Ideaal voor seminars

100 minuten | Ideaal voor in-company

Over William Hummel

Na op zijn 20e succesvol te zijn geweest, faalde hij keihard en kwam hij in de schulden. Door duizenden uren ‘trial & error’, vol met beschamende, pijnlijke en ongemakkelijke momenten, ontdekte hij wat wél werkte.

Hoe heeft hij het gedaan?
Laten we het erop houden dat toen de meeste mensen televisie gingen kijken, hij een boek ging lezen en dat de volgende dag ging testen. Dit was een periode van 12 jaar dat bestond uit hard werken en keer op keer tegenslagen overwinnen. 

Zo kon hij een vrije levensstijl realiseren.

Neem nu contact op